Melton

Autumn Winter 2021 collection

Et væld af farver der gør din hverdag sjovere…

MELTON handler om lækre kvaliteter, holdbare farver og spændende mønstre. Vi har fokus på miljøet, så derfor er mange af vores produkter lavet af OEKO-TEX® certificeret garn, og de foretrukne materialer er naturlige som f.eks. bomuld, bambus, uld og læder.

MELTON er dansk design med god komfort og perfekt pasform. Vores sortiment omfatter: lækre strømper, bløde strømpebukser, sommerhatte med UV30+, varme vinter huer, blødt undertøj og smarte hjemmesko.

Kollektionen er delt op i disse fire kategorier

STRØMPER

MELTON laver lækre strømper, leggings og strømpebukser i et moderigtig design. Strømperne er nøje tilpasset det barn, der skal bruge dem f.eks. sikker ABS under bunden til de mindste. Vores foretrukne materialer er naturlige fibre som bomuld, uld og bambus. Vi bruger kun gennemfarvet kvalitetsgarn, der holder form og farve vask efter vask.

Soft-sole HJEMMESKO

Hjemmesko i læder, tekstil og uld holder de små fødder varme hele året. Alle vores hjemmesko har en fleksibel og skridsikker sål, så barnet står godt fast, når der bliver kravlet, løbet og leget. Alle sko har en god komfort, perfekt pasform og et flot design.

UNDERTØJ

Lækkert undertøj og skønne bodyer fremstillet af bløde og behagelige materialer. Kollektionen består af klassiske farver og søde print i en kompromisløs kvalitet, med perfekt pasform og flotte designs. Vi udvælger kun den blødeste uld og bomuld – dette giver vores produkter den højeste kvalitet.

OUTERWEAR

Vi har et stort udvalg af lækre huer, handsker og luffer i flotte farver og mønstre. Børn skal kunne lege ude og have det sjovt uden at fryse.